Hyvinvointipalvelut

Imetysohjaus

Imuoteongelmia? Lisämaidot? Kipeytyneet hartiat? Tiheän imun kaudet, rintaraivarit? Haavat tai kipu imettäessä? Rintakumi? Suihkutissit?

Jokainen imetys on erilainen ja ongelmia voi olla monenlaisia. Varhainen apu takaa imetyksen jatkumisen.

 

Kantovälineohjaus

Lapsi kaipaa kantamista ja usein vauvat ovat tyytyväisempiä pystyasennossa kannettuina. Ergonominen kantoväline on hyvä ratkaisu saada vanhemman kädet vapaaksi ja silti mahdollisuus lapselle olla sylissä, lähellä. Kantaminen myös edistää lapsen motorista kehitystä ja usein esimerkiksi koliikkivauva saattaa nukkua parhaat unet kantovälineessä kannettuna.


Vyöhyketerapia

Refleksologia eli vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Hoito sopii kaikille, vauvasta vaariin, myös raskaana oleville.  

Hoitoa voi ottaa esimerkiksi:

rentoutumiseen
migreeni ja päänsäryt
aineenvaihdunnan häiriöt
immuunipuolustus
hormonaaliset vaivat
kuukautiskivut
allergia- ja astmaoireet
suolistohäiriöt
erilaiset kiputilat
jännitystilat
stressi ja uupumus
raskausajan ongelmat
synnytykseen valmistautuminen
unihäiriöt

Vyöhyketerapia on erittäin tehokas hoitomuoto myös lapsille. Vauvojen koliikki oireisiin ja rauhattomuuteen on saatu hyvä hoitovaste.


Reiki

Reiki on ikivanha energiahoitomuoto. Siinä hoidettava saa parantavaa energiaa hoitajan välityksellä. Tämä energia voimistaa kehon omaa immuunipuolustusta ja luonnollista paranemisprosessia. Reiki puhdistaa mielemme avaten uudelleen luonnollisen yhteyden omaan itseemme ja tasapainottaa sekä mielen että kehon energiat tuoden mielen tasapainoa ja henkistä ja fyysistä terveyttä. Reikihoidossa parantava energia virtaa hoitajan käsien kautta hoidettavaan, kysymys ei siis ole esimerkiksi hieronnasta.

 

Hemmottelu- ja rentoutushoidot

Rebozo-hieronta rentouttaa ja rauhoittaa. Hieronta toteutetaan meksikolaisen rebozo-huivin avulla.

Päähieronta rentouttaa, rauhoittaa mieltä ja poistaa stressiä. Hierotaan niska-hartiaseutu, olkavarret, pää, korvat ja kasvot. Voidaan yhdistää aromaterapiaan.

Rumpurentoutuksessa käytetään perinnerumpua, jonka matala ääni rentouttaa ja rauhoittaa kokonaisvaltaisesti.

Rummunrytmi on sydämensyke joka pitää meidät elossa. Rumpuhoito rauhoittaa ja rentouttaa, tuo tasapainoa ja rauhaa. Rummutus tuntuu värähtelynä eri puolilla kehoa, resonoi solutasolla ja auttaa laukaisemaan jännityksiä ja tukoksia. Värähtely vilkastuttaa aineenvaihduntaa, avaa ja tasapainottaa kehon energiakeskuksia ja tunnelukkoja. Rummun syvä, tasainen syke rauhoittaa kehon toimintoja sekä mieltä, poistaen stressiä, hermostuneisuutta ja jännitystä.


 

 

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: