Vuokraus

 

 

Vuokrauspalvelut: 

TENS   dav

TENS-laitteen teho perustuu heikkoon sähkövirtaan joka johdetaan ihon alla kulkeviin hermoihin, tällöin kipuviesti aivoihin häiriintyy ja supistus on helpompi kestää. TENS-laite myös nostaa luontaisen endorfiinin tasoa elimistössä.

TENS:n käyttö kannattaa aloittaa synnytyksen varhaisessa vaiheessa, jolloin siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn. Sähköstimulaatio nostaa elimistön endorfiinitasoja pikkuhiljaa, joten kipua lievittävä vaikutuskin voimistuu hiljalleen. Laite on turvallinen niin äidille kuin vauvallekin. Sen avulla voit olla kotona ehkä hiukan pitempään. Laitteen kanssa voit liikkua, ja kokea hallitsevasi tilannetta, koska voit selkeästi vaikuttaa kivun tuntemukseen.

 

Bellybind

Malesiasta lähtöisin oleva synnytyksen jälkeinen traditio kuroa synnyttäneen äidin vatsa kireälle palautumista helpottamaan. Belly Bind päällä olet hyvässä ryhdissä, kantaessasi vauvaa sekä imettäessäsi. Hyvä ryhti ehkäisee selkä- ja niskavaivaojen syntymistä. Se nopeuttaa synnytyksen jälkeisen verenvuodon prosessia luonnollisella tavalla. Se auttaa erkaantuneisiin suoriin vatsalihaksiin vetäen ne lähemmäksi toisiaan.

Belly Bind on pitkä ja tukeva, mutta joustava kangaskaistale, joka kattaa alueen rintakehän alta alas lantion alapuolelle asti. Näin se ei toimi vain vyötäröllä, vaan auttaa myös lantiota ja rintakehää palautumaan entisiin mittoihinsa. Se pysyy paikallaan liikkuessasi, eikä paina vatsaa ikävästi.

Belly Bind on tehokas apuvälinen äidin toipumiseen synnytyksen jälkeen. Se auttaa kehoa palautumaan lyhyemmässä ajassa, yleensä kuuden-kahdeksan viikon aikana. Belly Bind tarjoaa keholle täyden tuen auttaen vatsan lihasten palautumisessa, parantaa ryhtiä, tukee sidekudoksia ja auttaa sisäelimiä palaamaan siihen kokoon ja sijaintiin, jossa ne olivat ennen raskautta. 

  

WP_20160930_10_30_35_Pro

Kantovälineet  

Kauttani on mahdollista vuokrata erilaisia ergonomisia kantovälineitä, kuten kantoliinoja ja -reppuja. Voit myös pyytää kantoväline-esittelyä perhekahvilaan, vauvakutsuille ym. tapahtumiin.

 

 

Kirjalainaamo   dav

Asiakkailleni mahdollisuus lainata raskauteen, synnytykseen, imetykseen ja äitiyteen/vanhemmuuteen liittyvää kirjallisuutta ja dvd:tä.

 

 

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: