Workshopit ja synnytysvalmennus

statue-1405539_1920

Naisesta Äidiksi -workshop

Naisesta äidiksi ja takaisin naiseksi -workshop on kohtaamispaikka kaiken ikäisten lasten äideille. Workshop on äitien oma voimapiiri, jossa keskiössä on äiti – nainen – sinä itse.

Keskustellaan, kuunnellaan, jaetaan kokemuksia ja hengähdetään hetki yhdessä hyväksyvässä ja ymmärtävässä ilmapiirissä. Pohdiskellaan äitiyttä ja naiseutta. Löydetään uusia keinoja arjen hallintaan ja tasapainon löytämiseen.

 

 

Äiti-vauva -ryhmä

”Jos äiti ei voi hyvin, se heijastuu koko perheeseen”
Niinpä tässä ryhmässä keskipisteenä on Äiti.

bali-1774710_640

Jutellaan kaikista mieleen tulevista vanhemmuuteen liittyvistä asioista turvallisessa ja hyväksyvässä ympäristössä.

Voimaa äitiyteen, varmuutta vanhemmuuteen, äitiyden ihanuuden löytämistä, voimaantumista, hyvinvointia, uusia oivalluksia, sisterhoodia. Ystävyyssuhteiden luomista tulevaisuuteen. Vauvoille mahdollisuus nähdä toisia vauvoja ja äideille vertaistukea toisilta äideiltä.

 

Synnytysvalmennus

Synnytykseen saa ja kannattaa valmistautua. Tarjoan valmennusta yksilöllisesti räätälöitynä tai ryhmässä. Valmennuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi miten synnytykseen voi valmistautua, synnytyksen fysiologinen kulku, luonnolliset ja lääkkeelliset kivunlievitykset, liike ja asennot odotusaikana ja synnytyksessä, synnytystoivelistan teko, miten tukihenkilö voi auttaa synnyttäjää… Edellisen synnytyksen käsittelyä tai synnytyspelkojen työstämistä.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggers like this: